Hirdetés

Nézd, ahogy élőben bannolnak egy csalót a Call of Duty: Warzone-ból

|

Feltűnően ügyes játékost penderített ki a Raven Software egy streamer twitteres panaszát követően.

Hirdetés

Hiába imádjuk a Call of Duty: Warzone-t, és hiába töltik meg olyan érdekes tartalmakkal, mint John Rambo, az egyre arcátlanabb csalók még mindig nagy gondot jelentenek a játékban. A fejlesztő Raven Software ugyan korábban több tömeges bant is indított, de a harc kilátástalannak tűnik, legutóbb például padlón keresztül gyilkoló hackerek bukkantak fel a battle royale-ban.

Ezért is szívmelengető az a felvétel, amin élőben nézhetjük, miként egy csalót kipenderítenek az 1984-be visszarobbantott Verdanskból. Az esetnek érdekes háttérsztorija van, ami még egy korunkra jellemző online minibalhét is összehozott.

Hirdetés

Az történt ugyanis, hogy a népszerű streamer Jack "CouRage" Dunlop közzétett egy twitteres bejegyzést az Activisionnek és a Ravennek címezve, melyben figyelmükbe ajánlotta, hogy igazán bannolhatnák azt a két csalót, aki tönkretette az éppen 150 000 néző által követett Warzone-meccsüket. Dunlop három másik kolléga, NICKMERCS, TimTheTatman, illetve Cloakzy társaságában vezette a műsort.

Néhány órával később pedig a Raven élő adásban távolított el egy csalót, akit Dunlop és TimTheTatman éppen spectatorként figyelt. A cheater némi "rásegítéssel", egymás után lőtte ki a tisztességesen játszó résztvevőket, amikor hirtelen repült a harcból.

A videó azonban nem mindenkit derített jobb kedvre, többen ugyanis kifogásolták, hogy a Warzone fejlesztője kitüntetett figyelmet szentel a népszerű streamereknek, míg a földi halandóknak nem marad más, mint folyton alulmaradni a csalókkal szemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)