Hirdetés

Nézd hatalmas kivetítőn az Eb döntőt, és nyerj egy PlayStation 5-öt!

|

Hatalmas buli lesz vasárnap a Millenárison, és nem csak a meccs miatt érdemes kilátogatni, hiszen egy PS5 is gazdára talál.

Hirdetés

Ha követtek minket a különböző felületeket, akkor tudjátok, hogy az elmúlt egy hétben többször is felbukkantunk a Millenárison felállított MOL Bajnokok Parkjában, sőt, három alkalommal streameltünk is onnan, és ti is beszállhattatok a játékba. A program egészen vasárnap késő estig tart, így még mindig nem késő kilátogatni.

A konzolokkal és tévékkel bőségesen felszerelt, légkondícionált Gamer Corner egész hétvégén várja a látogatókat.

Hirdetés

Nemcsak arra remek alkalom ez, hogy toljatok egy vérre menő FIFA meccset a haverokkal, hiszen ha kilátogattok, a Gamer Cornerben ingyenesen regisztrálhattok a nyereményjátékra, és ha ti vagytok a legszerencsésebbek, akkor hazavihettek egy PlayStation 5-öt. Ennél egyszerűbben nem nagyon lehet ma hozzájutni a konzolhoz.

A MOL Bajnokok parkjában egyébként egész hétvégén gyerekprogramokkal, koncertekkel, filmvetítésekkel, kvízzel és érdekes beszélgetésekkel várnak mindenkit, szóval több okból is érdemes kilátogatni, de egy PS5 azért koronagyémántja lehet az élmények, lássuk be!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)