Hirdetés

Nézd magyar felirattal a Zack Snyder: Az Igazság Ligája végső trailerét

|

Két és fél percnyi hangulatkeltéssel melegíthetünk a négyórás rendezői változatra.

Hirdetés

A tavasz két nagy kérdése, hogy mikor lesz már végre jobb idő, illetve hogy a Zack Snyder-féle Igazság Ligájának sikerül-e kijavítania a csorbát, amit Josh Whedon változata ejtett a szupergroup nevén még 2017-ben. Az új verzió március 18-i megjelenéséig szerencsére már nem kell sokat aludnunk, addig is a Warner egy utolsó trailerrel igyekszik mozgásban tartani a hype vonatot.

Hirdetés

A 2 és fél perces kedvcsinálóban láthatjuk a fekete ruhájában pompázó Supermant és a Leto-féle Jokerrel összecsapó Batmant is, a baljós alaphangot pedig Steppenwolf és a becsatlakozó Darkseid monológjai adják meg, amiket nálunk magyar felirattal élvezhetsz. 

A Zack Snyder: Az Igazság ligája az HBO  GO-n fog debütálni, és 4 óra 2 percnyi szórakozást ígér a DC-hősök rajongóinak. A rendező szerint azonban egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan nézzük végig, ezért nemrég egy szokatlanul részletes útmutatóval szolgált a menetrendhez, amiben még a WC-szünetekre is kitért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)