Hirdetés

Nézd meg ezt a videót, ha tudni akarod, hogyan kezdődik az It Takes Two

|

A Way Out fejlesztőinek új játéka végtelenül cuki kooperatív cucc, amibe már bele is nézhetünk.

Hirdetés

A Hazelight Studios alapítója, Josef Fares megpróbál minden játékába csempészni valami olyan játékmechanikai újdonságot, amitől azok különlegessé válnak. Ilyen volt a Starbreeze-nél megjelent Brothers: A Tale of Two Sons, a saját stúdiója által kiadott A Way Out és legújabb kooperatív mókája, az It Takes Two is.

Az Electronic Arts támogatásával megjelenő multiplatform akció-kalandban egy játékbabákká átváltozott házaspárt irányítunk, viszont egyedül nem is érdemes nekikezdeni, ehhez mindenképpen szükséges egy társ. 

Hirdetés

Az It Takes Two páros kalandjához szerencsére nem lesz szükség bivalyerős hardverre, de hogy pontosan milyen látványvilágra, narratívára és játékmenetre számíthatnak az érdeklődők, azt az alábbi, az első 22 percet megmutató videóval lehet kideríteni.

Jó hír, hogy a játékot elég egyszer megvásárolni, hogy ketten szórakozhassunk vele online vagy helyi osztott képernyőn, így ha nem féltek a spoilerektől, akkor mutassátok meg a kiszemelteteknek, hátha meggyőzik őt a látottak (és az, hogy Fares szerint körülbelül 14-15 órányi játékidőre lehet számítani). 

Az It Takes Two március 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S-re/X-re. Ti kivel fogjátok végigpörgetni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)