Hirdetés

Nézd meg itt a Nintendo 40 perces előadását!

|

A Nintendo 40 percen át mesél a 2022 első felében megjelenő játékairól.

Hirdetés

Nagyjából egy hónap múlva ünnepli ötödik születésnapját a Nintendo Switch, és továbbra sem veszít lendületéből, köszönhetően annak, hogy ütemesen jönnek rá kiváló, saját kiadású játékok, vadonatújak és a Wii U korszakából előrángatott, kicsit felújított és kibővített címek egyaránt. Tartva a tempót, a kiadó márciusban szállítja nekünk a Kirby and the Forgotten Landet, és ez még csak egy az idei, ígéretesnek tűnő felhozatalból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, vár még ránk a Mario + Rabbids: Sparks of Hope, a Bayonetta 3, a Splatoon 3 és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása is, emellett időszerű a Super Mario Odyssey utódjának érkezése, és nem lepődnénk meg, ha a Mario Kart sorozat következő részét is bejelentenék hamarosan.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A műsor 23:00-kor kezdődik, ezt követően bármikor vissza lehet majd nézni, de írásos összefoglalóval is készülünk azoknak, akik jobban szeretnek ilyen ősi módszerrel tartalmat fogyasztani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)