Hirdetés

Nézd velünk a második Cyberpunk 2077 Night City Wire livestreamet

|

Újabb adással jelentkezik a Cyberpunk 2077 Night City Wire, még több részletet tudhatunk meg a hamarosan érkező szerepjátékról.

Hirdetés

Ma, egészen pontosan 18 órakor startol el a Cyberpunk 2077 Night City Wire livestream második felvonása - az első részt kicsivel több mint egy hónapra láthattuk ugyebár. Kíváncsian várjuk, mit tartogat a ma esti adás. 

Hirdetés

Természetesen az adás később teljes egészében visszanézhető lesz, szóval akkor sem érdemes csüggedni, ha esetleg lecsúsztok róla. 

A Cyberpunk 2077 2020. november 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamikor később Google Stadiára, 2021-ben pedig PS5-re és Xbox Series X-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)