Hirdetés

Nézz meg 12 percet a Resident Evil 4 remake játékmenetéből!

|

Zavaróan nagy cseppekben hulló esőt, dühös falusiakat és mutálódott kutyát is mutatott a Capcom.

Hirdetés

Míg a PlayStation 4 és az Xbox One korszakát szokás volt remaster generációnak is csúfolni, a mostani jó eséllyel a remake-ek generációjaként vonul majd be a történelembe. Mindezt arra alapozzuk, hogy sosem látott mennyiségben készülnek visszatérni az alapoktól újraépített klasszikusok. Ebben a cikkben össze is szedtük a 10 legjobban várt remake-et.

Vitán felül közéjük tartozik a modernizált Resident Evil 4 is, minek fejlesztése során a Capcom felhasználhatta a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 remake-jeivel szerzett értékes tapasztalatokat. A végeredményről majd a március 24-én esedékes megjelenést követően magunk is meggyőződhetünk, addig viszont kipróbálható demó híján a játékmenetet bemutató videókat mérhetjük csak össze a 2005-ös eredetiről őrzött emlékeinkkel.

Hirdetés

Ilyen videó az a 12 perces anyag is, amit a kiadó bocsátott a Game Informer rendelkezésére abból az apropóból, hogy a magazin 353. száma 12 oldalas címlapsztoriban foglalkozik a kívül-belül megújult klasszikussal. A Resident Evil 4 remake 5. fejezetéből származó felvétel - talán az esetleges spoilerek elkerülése végett - nem teljesen egybefüggő, de azért így is alkalmas lehet arra, hogy megerősítsen bennünket vásárlási szándékunkban, vagy ellenkezőleg, eltántorítson attól.

Ti elégedettek vagytok a látottakkal?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)