Hirdetés

NFL játékok csak az EA Sportstól

|

Az NFL és az EA Sports meghosszabbították szerződésüket.

Hirdetés

Ennek értelmében kizárólag az EA Sports rendelkezik jogosultsággal arra, hogy az amerikai NFL ligában szereplő csapatokat egy az egyben játszhatóvá tegye a játékosok számára.

Érthető, hogy az NFL az EA Sports kezébe adta a játékok kiadásának jogát, hiszen ha sportjátékokra gondolunk, akkor a Madden NFL játékok szépen fogynak, főleg a tengerentúlon. A Madden NFL 10 iPhone készülékekre is megjelent, és ott is szép sikereket ért el.  Érdekes, hogy az NBA szériát viszont el kényszerültek kaszálni, holott a kosárlabda is igen népszerű sport az Egyesült Államokban. Az új megállapodás értelmében 2013-ig az EA Sports kezében vannak a jogok, hogy azután mi lesz, azt majd megtudjuk, ha eljön az ideje. A Madden NFL 12 előreláthatólag augusztus folyamán érkezik.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)