Hirdetés

NFS Carbon Exkluzív Előzetes

|

Ahogy azt már reggel ígértük, megérkezett ZeroCool tollából a Need for Speed: Carbon előzetese a GameStar Online-ra. Mivel a srác csak pár órája jutott hozzá a játékhoz, így csak az azonnal szembeötlő újdonságokra volt idő, de azokból is akad bőven. Olvassátok csak! Ja, és nézhetitek is, merthogy vannak videók is :)

Hirdetés


A csapatgenerls egyrtelmen a jtk egyik legsszetettebb rsze. A vros egyes territriumait klnfle bandk birtokoljk. Elrehaladva ezeket a rszeket kell megszerezni tlk. Neknk is kell csapatot csinlnunk, sszesen hrom segtt vehetnk fel. Van aki aktivlsra blokkolja az ellenfelet, ms segt javtani a verdt, megint ms mutatja a legrvidebb utat. (ZeroCool)
Erre tessk »






Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)