Hirdetés

NFS: MOST WANTED?!!

|

ÉS IGEN ÉS IGEN ÉS IGEEEEEEN :) Egyértelmű, hogy az Electronic Arts jelenleg is dolgozik a Need for Speed játéksorozat folytatásán. Ezt már egy interjúban ki is fejtette az egyik fejlesztő. A Tiscali Games egyik aloldalán rátaláltak egy domain névre, melyet maga az EA regisztrált be magának. A www.needforspeedmostwanted.com név arról tanuskodik, hogy "Most Wanted" is lehet a következő NFS alcíme. Persze ez még nem hivatalos infó, lehet, hogy még 150 másik címet is megvettek, a jónép megtévesztésére :) Az viszont tuti, hogy a közeljövőben érkezik a játék hivatalos bejelentése (még E3 előtt). Thanks jd. Update: Hehe, találtam egy másik Electronic Arts-os regisztrációt :) Itt leolvashatjátok, hogy kinek a birtokában van a www.needforspeedunderground2.com. Készülne hát az NFS: Underground 2 is? Mekkora királyság lenne, nem? :D

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)