Hirdetés

NGP-kompatibilis az Aliens vs. Predator motorja

|

A Rebellion házon belül fejlesztett motorját, az Asura-t felkészítették az NGP támogatására.

Hirdetés

Míg a nagy konzolok generációváltására akár további éveket is várhatunk, addig a marokkonzolok piacát már idén felforgathatja a Nindendo 3DS és a Sony-féle NGP színre lépése.



Utóbbira a Sony állítása szerint pofonegyszerű fejleszteni, könnyedén át lehet írni rá PS3-as játékokat is. A külsős fejlesztők pedig már lassan kezdenek felsorakozni mögötte. Egyikük a brit Rebellion, melynek házi motorja az Asura már támogatja a Next Generation Portable platformot is.



Az Asura egyébként az elmúlt években olyan játékok létrejöttének vált alapjává, mint a Sniper Elite, a Rogue Trooper, az Aliens vs. Predator a The Simpsons Game és Star Wars: Battlefront (PSP). A Rebellion már el is készítette egy multiplayer TPS demóját, amivel demonstrálni tudja, hogy jó választás lehet azok számára, akik NGP-re terveznek fejleszteni, de saját játékmotor írása helyett inkább licencelnének egyet.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)