Hirdetés

NHL 10 - Soha nem látott részletesség

|

A legújabb Electronic Arts sajtótájkoztató szerint, leesik az állunk, az NHL 10-et látván.

Hirdetés

A NHL sorozat jópár éve az egyik legszínvonalasabb jégkorong-szimulátor. Az eladási listákat vezető játék az idén is jókora változásokat hoz. Ezen változások közül a legszembetűnőbb, az NHL 10 csodálatosan részletes grafikája lesz.

Az Electronic Arts legújabb NHL játéka bizonyára ezúttal is nagyon népszerű lesz. Talán, mert nincs is igazi konkurencia, de ez csak gonoszság. Az EA Sports minden évben egyre színvonalasabb sportjátékokkal rukkol elő, az egyetlen probléma, hogy általában csak a konzolváltozatok lesznek igazán frankók. A PC mostohagyerek kategória, olyannyira, hogy az NHL 10 egyelőre nincs is bejelentve erre a platformra. A legújabb információk szerint az EA Sports programozói olyan szintű grafikát alkottak az NHL 10-hez, hogy még ők is csak ámulnak. Minden játékos felismerhető, teljesen életszerűen animált, de nem csak a játékosok, hanem a stadionok, és a közönség is maximálisan részletes. Mindez együtt nagyszerű hangulatot teremt, szinte érezzük, ahogy siklunk a jégen, jól bemosva egyet az ellenfél piszok játékosának. Oké rendben. Azért megnézzük, mielőtt elhisszük az ilyen dumákat, mert sajnos túl sokszor hallottunk már hasonlót. Persze mi örülnénk a legjobban, ha tényleg valami forradalmian új érkezne, de erre - valljuk be - kicsi az esély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)