Hirdetés

NHL 12 - First Look debut trailer

|

Új év, új NHL - bár még nem tudni, ez évben ki nyeri a Stanley kupát, azért a következő NHL videójátékról már szó van.

Hirdetés

Nagyon érdekes, hogy egy indiai származású producer mesél a játékról - ebből is látszik, mennyire nemzetközi már a jéghoki. - az IIHF-nek, a nemzetközi szövetségnek 70 tagja van, ami nem rossz szám.

Ez persze az NHL, más liga, kicsit más szabályok, kicsit jobb játékosok, és ez évben az NHL 12 is sokat fejlődött, ahogy megszokhattuk. Méginkább továbbfejlesztették a fizikai motort, a realisztikus ütközéseket - most már például ki lehet bodicsekelni az ellenfelet a cserepadra. A kapusok is sokkal reálisabban viselkednek, s persze van még kismillió újdonság, ami kiderül a filmből - s reméljük egyszer magyar játékos is lesz végre benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)