Hirdetés

NHL 12 - két új trailer: egyensúly, és dinamikus kapus.

|

Nem kevés változtatáson esett túl az új NHL a tavalyi verzió óta...

Hirdetés

A marketing-gépezet szerint az NHL 12 több, mint 300 változtatást tartamaz az NHL 11-hez képest. Természetesen nem minősítik, melyik mekkora, de az tény, ghoy az a kettő, amelyekről most egy-egy kis filmet mutatunk majd, elég fontosak. 

Tavaly, ha egy játékost meglöktünk, akkor az elvesztette az egyensúlyát és felborult, azaz elesett. Hatásos volt, de nem volt hiteles védekezési fegyver volt. Az NHL 12-ben a játék elemzi az ütközést és annak fényében lehet, hgoy a játékos meg is őrizheti az egyensúlyát, így óvatosabbnak és körültekintőbbnek kell lenni - és hitelesebb a játékosok mozgása.

Ugyanez a helyzet a kapusokkal, a dinamikának köszönhetően sokkal jobban részt vesznek a mérkőzésben, másképp ütköznek, sőt, akár lekorcsolyáznak, vagy bunyóznak, ha kell. A többi 298 változtatást most hadd ne mondjam el :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)