Hirdetés

NHL 17 - szavazz, ki legyen a borítón és nézd meg az első trailert

|

Nem nagy meglepetés, idén is megkapjuk a soron következő hokis játékot az EA-től. A bejelentés mellé egy klassz előzetes is érkezett.

Hirdetés

Az EA bejelentette, hogy most ősszel is megkapjuk konkurencia nélküli és ezért a piacot teljes mértékben uraló jégkorongos játékuk legújabb részét. Már most elindult a küzdelem azért, hogy ki kerüljön majd a borítóra.

Az NHL 16 remek visszatérés volt egy igencsak elbaltázott rész után, így nagy reményekkel várjuk mi is a szeptember környékén érkező új játékot. A most közzétett előzetesben igazi gameplay jelenetet még csak alig láthatunk, de a hangulatot már ez is tökéletesen megteremtette. Megkezdődött a szavazás a borítón pózoló játékos kiválasztására is. Erre a linkre kattintva ti is kiválaszthatjátok hogy a most felfedett négy párosításból melyik sportolókat szeretnétek továbbjuttatni. Fent megnézhetitek az említett előzetest.

Az NHL 17 PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, a jelek szerint idén is kimarad a PC-s verzió. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)