Hirdetés

NHL 17 - mozgásban az idei epizód

|

Gameplay traileren mutatja meg bájait a jégkorongos sorozat legújabb része.

Hirdetés

Lezárult az NHL 17 borítószavazása, a végső eredmény alapján Vladimir Tarasenko, a St. Louis Blues játékosba virít majd a dobozokon. A most kiadott új előzetes azonban ennél többet is elárul a legújabb jéghokis játékról.

Lesz például egy nyílt, ugyanakkor regisztrációhoz között bétateszt még a megjelenés előtt, valamint az előrendelőknek is kedveskednek egy kis meglepetéssel. Ők az NHL 17 mellé kapnak majd egy hónapnyi díjmentes EA Access hozzáférést (az Xbox One-os verzió esetében), egy exkluzív EASHL felszerelés csomagot, egy NHL 94-es gólörömöt, valamint heti egy Gold Pack-et (ez a csomag a Hockey Ultimate Team módban használható) egészen pontosan tíz héten át.

A játékból kiadnak egy Super Deluxe Edition változatot is, ami további 25 Gold Plus Pack-et tartalmaz a Hockey Ultimate Team játékmódhoz, valamint az előrendeli ajándékokat is hozzácsapják. Az említett előzetest fent tudjátok megnézni!

Az NHL 17 kizárólag Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelenik meg szeptember 15-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)