Hirdetés

NHL 17 - a World Cup of Hockey virtuálisan is kemény menet lesz

|

Az EA Sports kiadott egy új trailert, amin az NHL 17 egyik játékmódját, a World Cup of Hockey-t nézhetjük meg.

Hirdetés

Habár az NHL 17 már mindenhol megjelent, az EA Sports azért folytatja a játék promócióját, és most meg is jelent egy új előzetes az egyik játékmódhoz, ami a hamarosan kezdődő világbajnoksággal van összefüggésben.

Az NHL 17 egyik játékmódja ugye a World Cup of Hockey mód, aminek a neve természetesen nem véletlenül egyezik azzal az eseménnyel, amelynek keretében a válogatottak megküzdenek a világkupáért.

A World Cup of Hockey idén szeptember 17-én kezdődik, ennek örömére adta ki az EA Sports az új trailert ahhoz a játékmódhoz, amiben a rajongók is megpróbálhatják megjósolni, hogy melyik csapat fog majd győztesként kikerülni az idei bajnokságból.

Az NHL 17 már elérhető PlayStation 4-en és Xbox One-on. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)