Hirdetés

NHL 18 - mindenki számára megnyílt a béta

|

Az örömhír mellé egy trailert is kaptunk az új játékmódról.

Hirdetés

Eddig csak azok próbálhatták ki a NHL 18 bétáját PlayStation 4-en és Xbox One-on, akik korábban jelentkeztek tesztelésre. Mostantól kezdve azonban szabad a játék mindkét konzolon.

Hirdetés

A tesztverzióban az NHL 18 több játékmódját is kipróbálhatjátok, ezek közül pedig kétségtelenül az NHL Threes az egyik legizgalmasabb. Ebben az új módban három a három elleni gyors és pörgős meccseket tolhattok. A teljes játékban ez a játékmód egy külön kampányt is kap majd, így érdemes lehető jó előre begyakorolni a leghatékonyabb technikákat. Egy friss traileren is be tudjuk mutatni, egészen pontosan miről is van szó.

Az EA Sports Hockey League-et és az online meccseket is kipróbálhatjátok, ha telepítitek az NHL 18 bétáját. Ti is lenyomtok majd már meccset? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)