Hirdetés

NHL 18 - új trailert kaptunk, kiderültek a béta részletei

|

Természetesen idén is megkapjuk a soron következő hokis játékot az Electronic Arts-tól az NHL 18 képében, amelyről most nem csak egy trailert tudunk mutatni, de az is kiderült, hogy ki lesz a borítón és hogy mikor bétázhatunk.

Hirdetés

Nem nagy meglepetés, hogy az EA ebben az évben sem hagyja ki a piacot uraló jégkorongos játékuk legújabb részét, amely az EA Play előadásról ugyan kimaradt, viszont a kiadó most pótol minden részletet, amire csak kíváncsiak lehetnek a széria rajongói. 

Hirdetés

Az NHL 18-at a 2017-es NHL Awardson mutatták be egy gamplay trailerrel, a játék borítóján pedig nem más fog szerepelni, mint akit a videóban is láthatunk: az Oilers 20 éves középpályása, Connor McDavid, aki az elmúlt szezonban elnyerte az Art Ross-trófeát. 

Az NHL 18 több újdonságot is felvonultat majd, így többek között a precíz mozdulatokat biztosító Creative Attack irányítási rendszert, az árkád stílusú NHL Threes játékmódot (kooperatívan és online más játékosok ellen), a jutalmak feloldását ígérő kampányt és az EA Sports Hockey League mód 3v3 mérkőzéseit kapjuk meg a tavalyihoz képest. 

Kiderült továbbá, hogy a játék bétatesztje július 25-én indul, amelyre az EA Sports honlapján regisztrálhattok és az NHL Threes, a Hockey League és az Online Versus módokat lehet majd vele kipróbálni. Az NHL 18 megjelenése PS4-re és Xbox One-ra várható szeptember 15-én (de az EA Access tagok már szeptember 7-től nyüstölhetik 10 órán keresztül Xbox One-on). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)