Hirdetés

NHL 19 - idén az online lehetőségekre fókuszál az EA

|

A fejlesztők legfőbb célja, hogy minél több új játékos érdeklődjön az új NHL játék iránt.

Hirdetés

Az idei EA Playen már leleplezték a régóta futó jégkorongos játéksorozat, az NHL legújabb címét. Az NHL 19 idén is Xbox One-ra és PlayStation 4-re fog megjelenni, viszont a játék célközönségét az online lehetőségek kiterjesztésével szeretné bővíteni az EA Vancouver.

Hirdetés

Nem kis fába vágták a fejlesztők a fejszéjüket, de Will Ho az NHL 19 kreatív igazgatója elmondása szerint nagyon sokan az online játék miatt térnek vissza évről évre a sorozathoz, és a rajongók folyamatosan kérik, hogy legyen több online játékmód.

Az EA Vancouver új online közösségi teret, az úgynevezett World of CHEL-t fejlesztette, amely négy különböző játékmódot kínál. A már ismert EASHL (vagyis EA Sport Hockey League) mellett visszatér az árkád stílusú NHL Threes, valamint két új móddal is bővül a sorozat. Az NHL Pro-Am a gyakorlómódnak feleltethető meg, míg az NHL Ones (itt három játékos találkozik, de mindenki mindenki ellen küzd, vagyis egy 1v1v1 módról van szó) a gyors, letisztult kompetitív online játékmód lesz az NHL 19-ben. A World of CHEL-t egyébként első belépéskor egy saját, testre szabható karakterrel kezdjük, és később tapasztalati pontokat és jutalmakat is szerezhetünk a négy játékmód pörgetésével.

De nemcsak az online bővül, hanem a játék fizikája is javulni fog. Az NHL 19-ben is bemutatkozik (a FIFA 18, és a szintén idei Madden NFL 19 után) a Real Player Motion technológia. Emellett a franchise mód részletesebb lesz, mint valaha, illetve az NHL Alumni Associationnel kötött megegyezésnek hála több mint 200 NHL-legenda is bekerül a játékba.

Az izgalmas változásokkal teli NHL 19 szeptember 14-én debütál Xbox One-on és PlayStation 4-en. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)