Hirdetés

NHL 19 - PC-re is megjelenhet?

|

Az EA Sports nem zárkózik el a lehetőségtől, viszont az illetékesek nagyon homályosan fogalmaznak a témával kapcsolatban.

Hirdetés

A PC-n játszó jégkorongrajongók utoljára 2008-ban találkozhattak a platformon az EA Sport NHL szériájával. Azóta csak konzolokra fejleszt az EA jéghokis játékokat, viszont a rajongók nagyon örülnének a PC-s kiadás visszatérésnek.

Hirdetés

Bő egy hónap múlva jelenik meg a sorozat legújabb darabja, az NHL 19, és még mindig nem biztos hogy lesz-e PC-s verzió vagy sem. A Shacknews nemrégiben készített egy interjút a játék kreatívigazgatójával, William Hoval, aki sejtelmesen csak annyi válaszolt az NHL 19 PC-s megjelenési dátumával kapcsolatos kérdésre, hogy "majd meglátjuk".

Nem túl bizalomgerjesztő válasz, de legalább nem azt mondta, hogy elképzelhetetlen a dolog. Sőt hozzátette, hogy abban az esetben, ha úgy látják, hogy nagy a rajongói igény a játékra, akkor a későbbiekben ráállnak a teljes erővel a PC-s platformra is. Azt ugyan nem tudjuk, milyen formában kéne jelezni az EA-nak, hogy sokan igenis szeretnének 10 év után NHL-t PC-n, de remélhetőleg példát vesznek a Madden sorozatról, amely 2008 után tért vissza PC-re a Madden NFL 19-cel.

Ti mit gondoltok, van rá esély, hogy az NHL 19-et kiadják PC-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)