Hirdetés

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom - 25 percnyi játékmenetet kaptunk

|

Sajnos az eredetileg beígért januári indulás nem jött össze, de amíg várjuk a márciust, addig azért videós formában elmerülhetünk a Ghibli-ihletésű anime játék világában.

Hirdetés

A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom legalább olyan varázslatosnak ígérkezik, mint elődje. Az erősen a Studio Ghibli animéire emlékeztető képi világ és az izgalmas történet már önmagukban érdekessé teszik, de a most érkezett játékmenet bemutató láttán azért az is kiderült, hogy a játékélmény miatt sem kell aggódnunk.

Hirdetés

A 25 perces demó egy RTS-szakasszal indít, megismerhetjük a csatatéren vívott harcok rendszerét. Később már kicsit klasszikusabb JRPG vizekre evez a videó, így láthatunk némi világfelfedezést, körökre osztott vagdalkozást, a végén pedig egy hatalmas Wyvern is beköszön.

A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom megjelenése 2018. március 23-án lesz esedékes PC-re és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)