Hirdetés

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom - ilyenek lesznek a harcok

|

Aki nem tudja elképzelni, hogy hogyan működik a csata ebben a csodálatosan megrajzolt világban, annak segít a legújabb Ni No Kuni II videó.

Hirdetés

A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom legnagyobb erőssége pontosan az lesz, mint ami az első részé volt: annyira gyönyörű, hogy simán összetévesztheted egy Studio Ghibli filmmel. Ettől függetlenül kicsit több van a játékban a puszta látványnál, amit a Bandai Namco és a Level 5 által kiadott legújabb trailer is szépen bizonyít.

Hirdetés

Igazi japán RPG-hez hűen rengeteg látványos varázslatot és képességet használhatunk majd a harcok során:

A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom megjelenésére még picit várnunk kell, mivel ismét eltolták a dátumot. Reméljük ez már többször nem fog megtörténni, így 2018. március 23-án már tényleg megkapjuk PC-re és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)