Hirdetés

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom megjelenés - még idén jön a Level-5 új játéka

|

Ahogy lassan megnyitja kapuit az E3, mint tényleges kiállítás, a Bandai Namco elárulta, mi mindent lehet kipróbálni a standjuknál. Ennek kapcsán kiderült az is, mikor ékezik a Ni No Kuni II.

Hirdetés

Hozzánk 2013-ban érkezett meg a Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, a Level-5 csodája pedig - aminek megalkotásában a Studio Ghibli is részt vett - rengeteg JRPG-rajongót levett a lábáról. A folytatásra azóta is várunk, de a kiadó nemrég végre elárulta, meddig kell még türelemmel lennünk.

A cuki külső ellenére elég nagy téttel bíró történetet elmesélő folytatás, a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom november 9-án érkezik meg a Európába, tehát fél éven belül már a kezünkbe kerül az új epizód. Külön jó hír, hogy az év elején leleplezett PC-s változat egyszerre érkezik a PlayStation 4-es verzióval, így nem kerülünk lemaradásba attól függően, melyik platformon játszunk.

Ti várjátok már az új Level-5 játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)