Hirdetés

PC-re is megjelenik a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

|

Egészen eddig úgy tudtuk, hogy a Ni No Kuni II: Reventant Kingdom kizárólag PlayStation 4-re érkezik, ám a kiadó ma bejelentette a PC-s változatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, ma érvényét vesztette egy megállapodás a Bandai Namco és a Sony között, ugyanis nem csak azt jelentette be a japán kiadó, hogy az Ace Combat 7 nem PlayStation 4-exkluzív, hanem azt is, hogy a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom érkezik PC-re.

A Level-5 magával ragadó szerepjátékának folytatását még 2015-ben leplezték le, akkor PS4-exkluzív címként. Azóta csak annyit tudtunk meg a kiadótól, hogy 2017-ben érkezik, aminek elkészítésében a Studio Ghibli egy-egy legendás animátora és zeneszerzője is közreműködik. A megjelenési dátumhoz ugyan most sem kerültünk közelebb, de a PC-s port leleplezése izgalmas újdonság. A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom során a száműzött Evan királyt irányítjuk, aki segítőivel talpra áll és új királyságot alakít.

Közületek lesz valaki, aki PC-n játssza majd végig a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)