Hirdetés

Ni No Kuni Wizard's Edition - Mi van a dobozban?

|

Klasszikus JRPG közeleg a Namco boszorkánykonyhájából.

Hirdetés

Manapság már ritka az igazán japános JRPG. A szigetországbéli fejlesztők ugyanis terjeszkednének vadul nyugatra, de a műfajok mixelés egyelőre nem sikerül olyan jól, mint remélték. Az emígyen készült játékok a nyugatiaknak túl japó, míg otthon a nyugatias feelingre panaszkodnak. Na, de majd most! A Namco Bandai visszahozná a klasszikus JRPG feelinget a Ni No Kuni: Wrath of the White Witch című eposszal. Több száz órányi játékidő, karakteres karakterek, tündibündi grafika, kistányérszemű kölkök, akik megmentik a világot. Hétvégén majd letesztelem jól, addig álljon itt egy kis videó, melyből kiderül mire számíthat aki megvenné a játék gyűjtői kiadását, amely most éppen Wizard's Edition névre hallgat. Mondjuk nem rossz kis csomag, remélhetőleg a játékban sem kell csalódnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)