Hirdetés

Nicolas Cage is bekerül a Dead by Daylightba, mert miért ne

|

A Behaviour Interactive egy nem mindennapi teaserrel erősítette meg a sztár csatlakozását.

Hirdetés

Mióta 2016-ban elrajtolt a Dead by Daylight, a Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátéka, a fejlesztők számos crossover tartalommal igyekeztek színesíteni az izgalmas felhozatalt, így valamilyen módon felbukkant már többek között a Halloween, A texasi láncfűrészes mészárlás, a Rémálom az Elm utcában, a Fűrész, a Sikoly, az Evil Dead, a Silent Hill és a Resident Evil is, azonban a készítők igyekeznek mindig újabb ötletekkel feldobni a koncepciót. 

Készült belőle randiszimulátor, jöttek Attack on Titan tartalmak, született a PUBG-vel közös játékmód és megvalósult a társasjáték-változat is, legutóbb pedig a filmváltozatot jelentették be James Wan produceri felügyeletével, azonban a stúdió most a következő szintre lép. 

Hirdetés

A Dead by Daylighthoz ugyanis ezúttal nem egy fiktív karaktert adnak hozzá, hanem egy valódi személyt: az utánozhatatlan Nicolas Cage lesz az, aki bekerül, és az alábbi ízelítőben meg is csodálhatjuk a karaktermodelljét. Cage a videóban elmondja, hogy nincs erősebb dolog a képzelőerőnél és alakíthatjuk akár a valóság szövetét is, amivel utalhat akár arra is, hogy egy új elemet hoz be a horrorjátékba, de lehet, hogy csak a hatás kedvéért mondta el mindezt: 

Cage karaktere, Nic egyike lesz a túlélőknek, így magyarán saját magát alakítja, és amint minden elkészül, saját magát is irányíthatja, ha netán játszani támadna kedve.  A fejlesztők július 5-én fog további részleteket felfedni a színésszel kapcsolatos terveikről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)