Hirdetés

NieR: Automata - kiküszöbölték az egyik legnagyobb PC-s problémát

|

A Platinum csapatának elég sokáig tartott, míg megtalálták a NieR: Automata egyik legidegesítőbb PC-s grafikai hibájának forrását, de mára sikerült elhárítani.

Hirdetés

Ugyan a NieR: Automata igen jól sikerült, a PC-s változattal akadt néhány probléma a megjelenéskor. Ezek közül néhány rendkívül idegesítőnek bizonyult, de nemrég a Platinumnak sikerült helyrehoznia a játékot legjobban megakasztó hibák egyikét.

Hirdetés

Egészen eddig AMD kártyákon gyakran előfordult, hogy a játék egyszerűen fehér képernyőre váltott, így tényleg semmit nem láthatott az akcióból, akinél előfordult ez a baki. A készítők elmondták, hogy ugyan a probléma rendkívül egyszerűnek tűnik, az oka váratlanul bonyolult volt, ezért csak mostanra tudták helyrehozni. Viszont az AMD legújabb VGA-driverének telepítésével búcsút inthetünk a fehér képernyőknek. Sajnos ezen kívül is akadnak technikai gondok, amikre egyelőre csak a NieR: Automata rajongói által készített modok adhatnak ideiglenes megoldást.

A ti PC-iteken hogy teljesít a NieR: Automata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)