Hirdetés

Nier: Automata - így működik a könnyített mód

|

A nemrég kiadott temérdek játékmenettel együtt a NieR: Automata készítői egy könnyebb játékmódot is lelepleztek, amiről most még több részlet derült ki. Szerencsére ez a rendszer nem veszi ki teljesen a kihívást a Platinum játékából.

Hirdetés

A Tokyo Game Show alkalmával elég alaposan szemügyre vehettük, milyen harcrendszert rakott össze a Platinum Games a NieR: Automatához. Azóta még több részlet kiderült az akkor bemutatott, az akciójátékokban kevésbé jártas gamerek dolgát megkönnyítő Auto módról.

Egyfelől tisztázta a csapat, hogy a mód bekapcsolása után továbbra is kell foglalkoznunk egy keveset a harccal annak ellenére, hogy a támadások és kitérő manőverek felett is átveszi az irányítást a mesterséges intelligencia.

A NieR: Automatában megtalálható fegyverek fejlesztése például továbbra is elég fontos feladatunk marad, hiszen enélkül a nehezebb ellenfelekkel szemben még az MI is alulmaradhat. Ezen felül egyszerű utasításokat is adhatunk, például hogy közelharci, vagy távolsági támadásokra támaszkodjon karakterünk, vagy egyszerűen csak térjen ki a veszélyek elől.

Viszont szerencsére a beavatkozás nélküli harcot illetően nem az egész játék hosszára vonatkozik a választásunk. A módot bármikor be- vagy kikapcsolhatjuk, így akár csak a NieR: Automata egy kifejezetten nehéz főellenségén lendülnénk túl, akár az egész harcot kihagynánk, megvan rá a lehetőségünk. Illetve annyi megkötést meghagytak a Platinum Games emberei, hogy csak könnyű fokozaton lesz elérhető az auto mód, de ezt is bármikor átállíthatjuk a játék során.

Mit gondoltok, ti fogjátok használni ezt a könnyítést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)