Hirdetés

NieR: Automata - az új DLC-ben leverheted a Square Enix főnökét

|

Nem volt teljesen biztos, hogy kapunk-e extra tartalmakat a NieR-hez, de olyan jól fogyott a cucc, hogy a Square Enix nem akarta kihagyni a dolgot.

Hirdetés

A NieR: Automata kap egy meglehetősen súlyos DLC-t, ami a sztorihoz ugyan nem tesz hozzá, viszont nagyon mókás extra lehetőségekkel toldja meg, az egyébként is szórakoztató sandbox mókát.

A játékba bekerül egy csomó mellékküldetés, és három új colosseum, amikben új, extra bossok várnak minket. Az egyik új ellenfél nem más, mint a Square Enix főnöke Yoichi Wada, a másik pedig a Platinum Games főnöke, Kenichi Sato.

Mindkettőjük 85-ös szintű "szörny", akiket nem lesz egyszerű leverni:

A küldetések és a harcok teljesítéséért extra kozmetikai tárgyakat lehet feloldani, például a lenti videóban látható Revealing ruhát.

A DLC címe egyébként 3C3C1D119440927, amit kifejezett élmény lesz majd kikeresni a PlayStation 4 Storeban. A tartalom május másodikán jelenik meg Japánban, és bár már bejelentették, hogy jön Amerikába és Európába is, egyelőre se megjelenési dátumot, sem árat nem tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)