Hirdetés

NieR: Automata - jön a Game of the YoRHa Edition

|

Valóban létezik a játék minden tartalmat összefoglaló csomagja.

Hirdetés

Mivel nemrég újabb mérföldkőhöz érkeztek a NieR: Automata eladásai, ezért a Square Enix joggal lehet elégedett a Platinum Games játékának teljesítményével, azonban egy kicsit felpörgetik még a bevételeket, ugyanis bejelentették a korábban már pletykált különleges kiadást, amely minden eddigi tartalmat magába foglal. 

Hirdetés

A játék rendezője, Yoko Taro erősítette meg, hogy jön a NieR: Automata: Game of the YoRHa Edition, amely az alapjáték mellett a 3C3C1D119440927 című DLC-t és a Machine Mask felszerelést, valamint négy Pod-dizájnt (Grimoire Weiss, vintage szürke, vintage vörös, karton) tartalmaz. Azok pedig különösen jól járnak, akik a PS4-es változatra csapnak le, ugyanis jár hozzá egy dinamikus téma, ötven PSN-avatar, egy Pod konzolskin és az Amazarashi Head Pod Skin. 

A NieR: Automata: Game of the YoRHa Edition 2019. február 26-án jelenik meg PC-re és PS4-re, utóbbi esetében dobozosan is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)