Hirdetés

NieR: Automata - magvas gondolatok a launch trailerben

|

Amerikában megjelent a Nier: Automata PS4-es változata, aminek kapcsán megjelent a launch trailer is. Ebből pedig kiderül, hogy ez bizony nem egy agyatlan hack-and-slash.

Hirdetés

Nemrég a Square Enix leleplezte azt is, mikor érkezik PC-re a NieR: Automata, ahogy az is kiderült, milyen gépre lesz szükségünk a Platinummal készült közös produkciójukhoz. De ez előtt - Amerikában már el is rajtolt - megjelenik a PS4-es változat, aminek kapcsán kaptunk egy utolsó látványos kedvcsinálót.

Ebben pedig nem csak a játék talán fő erősségének számító, nem kevés ügyességet kívánó akcióba pillanthatunk bele, hanem a narráció is igen érdekes. Aki utánanézett az első NieR játéknak, tudhatja, hogy már abban is rendkívül érdekes filozófiai gondolatok kaptak helyet a videojátékokra vonatkozó kiszólásokkal együtt, ami úgy tűnik, a NieR: Automatában is visszaköszön. Az alábbi videó alapján látszólag főleg a főszereplő Androidok emberségének és az emberiség értékének kérdése kerül majd terítékre, ami elég izgalmasnak tűnik.

Ti belenéztek majd a NieR: Automatába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)