Hirdetés

NieR: Automata - véletlenül került ki a PC-s megjelenési dátum?

|

Megjelent egy új trailer a nyílt világú akciójátékhoz, a gond csak az, hogy 2 verzió is van belőle. Az egyikben ott a PC-s dátum, a másikban nincs.

Hirdetés

Lehet, hogy a Gematsunál valakinek a fejét veszik a NieR: Automata új trailerének feltöltése miatt. A játék főoldalára felkerült egy új anyag, amin a főhőst láthatjuk kaszabolni 2 percen keresztül.

A videót érdemes végignézni, mert nagyon látványos, többféle harcstílust is megmutat, és átadja az alaphangulatát a játéknak. Egy szó nem hangzik el benne, de talán egy ilyen címnél ez nem is feltétlenül szükséges.

Ez a változat a hivatalos, Square Enix csatornáról származik:

Na most, amit fent láttatok, egy teljesen alap játékmenet anyag, végén a PlayStation 4-es megjelenési dátummal. A Gematsu is kirakta ezt a videót, de ők egy másik verziót töltöttek fel, ami annyiban különbözik, hogy a végén ott van a (mindeddig be nem jelentett) PC-s megjelenési dátum is.

A kép szerint a Sony kemény 3 napig képes PS4 exkluzívként fenntartani a címet, aztán megy is Steamre a cucc. Mi egyáltalán nem bánjuk, ha valóban így lesz, de azért egy hivatalos kommentárt még megvárunk az örömködés előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)