Hirdetés

NieR: Automata - nem feledkezett meg a PC-s verzióról sem a Platinum

|

A Platinum Games még egyetlen frissítést sem adott ki a NieR: Automata PC-s változatához, de ez nem jelenti, hogy hátrahagyták volna a portot.

Hirdetés

A NieR: Automata PC-s változata már közel négy hónapja, március közepén jelent meg, ennek ellenére még egyetlen egy patch sem jelent meg a játékhoz. A készítők közleménye szerint ez egyáltalán nem jelenti, hogy ne szeretnének javítani ezen a változaton, csupán még több időre és külső segítségre van szükségük.

Hirdetés

Eurogamernek küldött levelében a Square elárulta, hogy egy korábbi frissítéshez hasonlóan a játék több technikai problémáját nem feltétlenül a NieR: Autümata kódjának megváltoztatásával, hanem például új VGA-driverek elkészítésében való segédkezéssel szeretnék javítani.

"A Square Enix és a Platinum Games PC-s eszközgyártókkal, köztük az AMD-vel dolgozik közösen, hogy megoldást találjanak a játék steames változatának problémáira, hiszen ezek közül sok olyan jellegű, hogy a Square Enix és a Platinum Games egyedül nem tudja megszüntetni az alapvető okát. Az AMD segítségével ezen problémák egy részét sikeresen megoldottuk és azt reméljük, más hardvergyártókkal is hasonló sikereket érhetünk el. Értékeljük a játékosok türelmét és a NieR: Automata iránt mutatott támogatásukat"

- szól a hivatalos szöveg.

Ugyan jó tudni, hogy egyáltalán nem hagyja hidegen a készítőket a PC-s port technikai állapota, a játékosok számára bizonyára elég frusztráló, hogy hónapok alatt csak a problémák egy részét sikerült megoldani. Szerencsére annak is rendelkezésére áll néhány hasznos rajongói mod és megoldás, aki nem szeretné kivárni, míg a Platinum az ügy végére jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)