Hirdetés

NieR: Automata - egy moddernek sikerült javítani a PC-s teljesítményen

|

A NieR: Automata PC-s változata még bivalyerős vasakon sem igazán fut tökéletesen, viszont egy modder rájött, hogyan képes akár megduplázni a játék teljesítményét.

Hirdetés

Előző cikkünkben írtunk a NieR: Automata PC-s változatának problémáiról részletesen, hiszen a teljesítményproblémák mellett számítógépen az irányítás sem egy leányálom. 

A DrDaxxy nevű felhasználónak sikerült a játék fájljai közt átállítani néhány grafikai beállítást, amivel 30%-60% teljesítménynövekedést lehet elérni, gyengébb videokártyák esetében akár a duplájára is nőhet ez a szám.

DrDaxxy még nem tette közzé hivatalosan a modot, viszont a kódot tartalmazó CPP fájlt ide kattintva tudjátok letölteni. Remélhetőleg egy frissítés után már a játék menüjében is elérhető lesz eme beállítási lehetőség, és nem lesz szükség modokra, hogy megfelelően fusson a NieR: Automata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)