Hirdetés

NieR: Automata - húsz perc kaszabolás a Tokyo Game Showról

|

A legnagyobb japán játékos kiállításon természetesen a Square Enix is ott volt, a keleten néhány hónap múlva megjelenő NieR: Automata pedig majdnem fél órát volt a színpadon.

Hirdetés

Sajnos az E3-on arról kellett értesülnünk, hogy idén már nem érkezik meg a NieR: Automata, de így sem áll már olyan messze a rajttól a Platinum Games és a Square Enix közös projektje. Így a Tokyo Game Show alkalmával alaposabban is szemügyre vehettük az akció-RPG-t.

Az élőben streamelt színpadi előadásuk során több mint húsz percet játszottak a készítők a 2010-es szerepjáték folytatásából. Mint kiderült, a NieR: Automata akciórészei nem mindig az eddig látott váll mögötti kameranézetből folynak majd, így elég változatos lesz különböző robotok felszeletelése. De a játék nem csak azoknak lesz szórakoztató, akik mesterien lavíroznak az ellenfelek támadásai között, hanem egy nagyban könnyített auto mode is bekerül azoknak, akik csak a sztorit szeretnék átélni nagyban leegyszerűsített harc mellett.

A NieR: Automata Japánban már jövő februárban megjelenik, amit szintén 2017-ben követ majd a nemzetközi rajt is, de még nem tudjuk, mikor. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)