Hirdetés

Még a héten felkerül az Xbox Game Passre Yoko Taro sikerjátéka

|

Hamarosan mindenki megnézheti, hogy mi ez a hirtelen pörgés a NieR játékok körül.

Hirdetés

Múlt héten volt esedékes a Nier sorozat 10. születésnapja, amit néhány felettébb jó hírrel ünnepelt a Square Enix. Bejelentették, hogy készül a Nier Replicant Remaster, az első Nier játék alternatív verziójának újrakevert változata. A modernizált klasszikus mellett egy mobiljáték is érkezik, de mint később kiderült, a NieR: Automata is kap egy kis szeretet, legalábbis a Microsofttól.

Hirdetés

A NieR: Automata még a héten bekerül az Xbox Game Pass előfizetéssel elérhető játékok sorába, vagyis mindenki, aki rendelkezik a Microsoft csodacsomagjával beleleshet az őrült akció-RPG-be, és megnézheti, hogy mire ez a nagy felhajtás.

A NieR: Automata 2017-ben jelent meg, és azonnal Yoko Taro, a sorozat atyjának legsikeresebb címe lett. Reméljük, hogy a Replicant után egy folytatásnak is nekiül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)