Hirdetés

NieR: Automata - látványos trailerrel debütált Xbox One-on

|

Become as Gods Edition alcímmel vált elérhetővé a világ legerősebb konzolján a NieR: Automata, de mielőtt még rohannátok tölteni, hangolódjatok rá egy előzetessel.

Hirdetés

Hatalmas sikernek örvend a Platinum Games akció-szerepjátéka, a NieR: Automata, ráadásul hamarosan a Microsoft jelenlegi generációs konzoljára is megjelenik, amely további bevételt jelent. De meg is érdemel minden egyes eladott kópiát a csapat.  

Hirdetés

A játék Become as Gods Edition alcímmel jelent meg Xbox One-ra és Xbox One X-re ma, amely magában foglalja a nagyszerű alapjátékot és az eddig megjelent plusz tartalmakat is, beleértve a 3C3C1D119440927 című DLC-t is. De beszéljen helyettünk az utolsó trailer: 

Korábban egyébként már láthattuk egy gyönyörű gameplay videóban, hogy a NieR: Automata hogyan fut Xbox One X-en, amely változat támogatja a HDR10-et és a 4K-t is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)