Hirdetés

NieR: Automata - 4K trailer mutatja meg, hogy fut Xbox One X-en

|

Noha a NieR: Automata már megjelent más platformokra, azonban az Xbox One X-re szánt változatra érdemes várni, hiszen felérhet egy kicsinosított kiadással.

Hirdetés

Noha a Platinum Games már bemutatta az E3-on következő játékát, a Babylon's Fallt, ez nem jelenti azt, hogy korábbi sikercímükről, a Nier: Automatáról megfeledkeztek volna, hiszen egy platformra még mindig nem jelent meg, ez pedig az Xbox One. 

Hirdetés

Az már az E3-on kiderült, hogy a Microsoft konzoljának tulajai a Nier: Automata - Become As Gods Editiont kapják meg, amely tartalmazza az összes DLC-t, ráadásul az Xbox One X esetében HDR10 és 4K támogatással is rendelkezik. A VG247-nek lehetősége volt kipróbálni ez utóbbit és gyönyörű gameplay videót készítettek a játékról: 

Tapasztalataik szerint az Xbox One X-es változat nyújtja az eddigi legteljesebb élményt, amely jobb vizualitással és stabilabb teljesítménnyel párosul, mint a többi platform esetében.

Június 26-án kiderül, hogy mit tud valójában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)