Hirdetés

Készülhet a Nier remaster?

|

Egy védjegy utal rá, hogy a Square Enix meglepetéssel készülhet.

Hirdetés

A 2010-ben PS3-ra és Xbox 360-ra megjelent Nier az előző konzolgeneráció egyik kultjátéka volt, ennek ellenére folytatása, a 2017-ben debütált NieR: Automata ismertette meg szélesebb körben is Square Enix szériáját. 

Hirdetés

Év elején megjelent a NieR: Automata eddigi legteljesebb kiadása, a Game of the YoRHa Edition, így már mindenki beszerezhette a PlatinumGames kiváló akció-szerepjátékát, azonban könnyen lehet, hogy hamarosan a Nier remaster változatára is sort keríthetnek azok, akiket nosztalgiáznának/pótolnának. A Game Talk jelentése szerint a Square Enix bejegyeztetett egy új védjegyet, a "NieR"-t, amely önmagában talán még nem lenne elég bizonyíték, viszont a széria atyja, Yoko Taro korábban utalt rá, hogyha az Automata jól teljesít a kasszáknál, akkor szeretné visszahozni az eredeti játékot egy remake formájában.

Nos, a NieR: Automata teljesítményére bizony nem lehet panasz, egy 2018. márciusi adat szerint több mint 2,5 millió példányt adtak el belőle (amely azóta nyilvánvalóan csak nőtt). Ha mindezekhez hozzávesszük azt a tényt is, hogy nemrég elindult egy különleges honlap a NieR 10. évfordulója kapcsán, akkor a rajongók elkezdhetnek reménykedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)