Hirdetés

PC-re és konzolokra jön a NieR Replicant Remaster, miközben mobilra készül a Nier Reincarnation

|

A Square Enix több fronton is igyekszik növelni a Nier-franchise eladásait.

Hirdetés

A széria atyja már korábban utalt rá, hogyha a NieR: Automata jól teljesít, akkor szeretné visszahozni az eredeti játékot egy remake formájában, tavaly decemberben egy védjegy pedig arra utalt, hogy a Square Enix elégedett az eladásokkal. Lehet is, hiszen a sorozat tizedik születésnapját megünneplő livestream során bejelentették, hogy az Automatából már 4,5 millió példány talált gazdára (beleértve a dobozos és digitális változatokat is). 

Hirdetés

Ugyanebben a streamben leplezték le a korábban pletykált felújított változatot: ez a NieR Replicant Remaster névre hallgat, amely a Toylogicnak (Happy Wars, Happy Dungeons) köszönhetően fog PC-re (Steamen), PS4-re és Xbox One-ra ellátogatni. Egyelőre nem tudni, hogy milyen újításokat tartalmaz az eredeti változathoz képest és a Square Enix azt sem árulta el, hogy mikor számíthatunk a megjelenésre. Trailert legalább kaptunk hozzá: 

Emellett megmutattak egy mobiljátékot is, ez lesz az Android és iOS készülékeket is megcélzó NieR Reincarnation az Applibot (Blade X Lord, SEVEN's CODE) fejlesztésében. Annyi bizonyos, hogy egy mikrotranzakciókkal megpakolt, ám free-to-play szerepjátékról van szó, de dátummal ez esetben sem tudunk szolgálni. 

Örültök a bejelentéseknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)