Hirdetés

Night Cityre fókuszál az új Cyberpunk 2077 előzetes

|

A Cyberpunk 2077-tel töltött időnk túlnyomó részét ebben a metropoliszban fogjuk tölteni.

Hirdetés

Valószínűleg mindannyian rendelkeztek egy képzeletbeli (vagy ténylegesen összeírt) listával, amelyen sorrendben követik egymást az általatok leginkább várt játékok. Az enyém 2020-as kiadásának élén a Cyberpunk 2077 tanyázik, de azért igyekszem két lábban a földön járni, és továbbra sem levenni a pórázt a bennem lakozó rajongóról. Még a végén el találna szabadulni, és túlzásokba esne.

Hirdetés

Persze a CD Projekt Red ambiciózus szerepjátéka objektíven szemlélve is olyan alkotás benyomását kelti, ami érdemes lehet a figyelmükre, még akkor is, ha a műfaj vagy a miliő nem tartozna a kedvenceink közé. A csapat láthatóan keményen dolgozott azon az elmúlt években, hogy a cselekmény elsődleges helyszínének számító Night City-t olyan környezetté varázsolja, amelyik hihetőnek tűnik, valóságosnak hat.

Ebben ugyanúgy meghatározó szerepet játszik az átgondolt pályatervezés (ami komoly kihívást jelentett a soha még csak hasonlóval sem kísérletező fejlesztők számára), mint az utcák, sikátorok, felüljárók és a megannyi egymásra épülő szint megtöltése élettel, azaz számtalan apró részlettel és megannyi NPC-vel, akik remélhetőleg nem lesznek majd egymás klónjai.

A város sokféle arcát bemutató trailerrel párhuzamosan a CD Projekt Red fellőtte Night City hivatalos honlapját is, így aki szeretné alaposan áttanulmányozni november 19-n kezdődő kalandjai helyszínét, már most megteheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)