Hirdetés

Nikopol: Secrets of the Immortals demó

|

Benoit Sokal legújabb játékában szerepel repülő piramis, földkörüli pályára állított édesapa és még istenségek is.

Hirdetés

Kontinensükön fizikális formájában kizárólag Észak-Európában és Nagy-Britanniában csodálhatjuk meg, minden egyéb esetben digitális disztribúciós rendszerek segítségével cserkészhetjük be a Nikopol: Secrets of the Immortals névre keresztelt kalandjátékot, illetve erre következtethetünk a hivatalos sajtóközleményt átrágva. Benoit Sokal legújabb játékának megérkezett kipróbálható verziója, melyben nekigyürkőzhetünk a legelső, Alcide Flat névre hallgató fejezetnek. Történetünk Franciaországban játszódik, 2023-ra Párizs elvesztette ragyogását hataloméhes diktátorának és szociális megosztottságának „köszönhetően". A fasiszta eszmékkel azonosuló gazdagokat minden lehetséges értelemben megmászhatatlan fal választja el az elhagyatott szegényektől. Nikopol bőrébe belebújva meg kell akadályozunk egy alaposan megtervezett hatalommegdöntést, melynek keretében még rosszabb kezekbe kerülne Párizs és lakóinak sorsa. Az összeesküvés megakadályozásra tett kísérleteink közben hirtelen megfordul velünk a világ és kiderül, hogy évekkel korábban világűrbe száműzött apánk valahol a hatalmas város alatt bujkál, és ami a legfontosabb, még életben van. Később legnagyobb megdöbbenésünkre repülő piramis közeledik Párizs felé, melyben a legnagyobb egyiptomi istenek lakoznak.  Érdekesnek hangzik, érdemes belenézni a demóba!

Letöltés:

WorthPlaying
FileFront
Lighthouse Interactive FTP

nikopol.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)