Hirdetés

Nincs jó állapotban a Team Fortress 2, a Valve reagált

|

A közösség hangos panaszait a Valve sem hagyhatta szó nélkül.

Hirdetés

A Team Fortress 2 közösségnek hivatalosan is elege lett, a játékosok a közelmúltban tiltakozni kezdtek kedvenc lövöldéjük tragikus helyzete miatt: a szervereket elözönlötték a botok, akik azonnal leszednek mindenkit, teleírják a chatet, és összeomlasztják a meccseket.

A matchmaking gyakorlatilag használhatatlan, így egy maroknyi közösségi szerver tartja életben a TF2-t, de annak lakói is megunták már az állandó bujkálást a csalók és a botok elől.

Hirdetés

A /r/TeamFortress2 elindított egy #SaveTF2 taget Twitteren, ami sokak érdeklődését felkeltette. A TF2 veteránjai, visszatérő játékosai, és újoncai egyaránt elkezdték a Valve-ot piszkálni. A "békés tüntetés" még Robin Atkin Downest, a Medic hangját is elérte, aki szintén csatlakozott a kampányhoz. Ezt már a fejlesztőcsapat sem nézhette tétlenül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A csapat leporolta a Team Fortress 2 majd 2 éve inaktív Twitter profilját, hogy közölje:

"TF2 közösség, hallunk benneteket. Imádjuk a játékot, és tudjuk, hogy ti is. Látjuk, mekkora lett a probléma, és már dolgozunk a helyzet javításán."

A Valve 2020-ban próbálta kisebb-nagyobb frissítésekkel orvosolni a gondokat, de minden próbálkozásuk sikertelenül ért véget. Kíváncsiak leszünk rá, hogy ezúttal mit tudnak majd tenni - a SteamCharts szerint 91 ezren játszottak egy időben az elmúlt 24 órában, amiből nem tudjuk, mennyi a bot, de valószínűleg még úgy is több az emberi játékos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)