Hirdetés

Nincs nagy meglepetés: jön a Battlefield 4

|

Az Electronic Arts vezetője egy egyetemi beszéd közben vetette oda hanyag eleganciával, hogy már tervezik a következő Battlefield játékot.

Hirdetés

Frank Gibeau egy kaliforniai egyetemen tartott beszédet, ahol sikerült alaposan meglepnie a közönséget. A hallgatóság már az előadás alatt elkezdte csiripelni a neten, hogy Frank bizony azt találta mondani: lesz Battlefield 4. Mindezt olyan könnyedséggel vetette oda, mintha csak egy hivatalos EA bejelentés lenne a szendvicsre és üdítőre szomjazó éhenkórász újságírók hada előtt.

Persze a 10 millós Battlefield 3 eladások fényében a döntés nem túl meglepő, de maga a kommunikáció az, bár a Modern Warfare 3 körüli felhajtás közepette valószínűleg nem is nagyon érdemes nagyobb feneket keríteni ennek. Az EA legsikeresebb játéka mindenképpen tarolni fog, a nagy rivális éppen rekordokat döntöget, ennyi a sztori.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)