Hirdetés

Nincs többé PlayStation Network - új név közeleg

|

Nehéz megérteni, hogy egy átnevezés miért teszi jobbá a dolgokat, ez amolyan Moszkva tér effektus, de a Sony valamiért szabadulna a PlayStation Network névtől.

Hirdetés

Ők tudják, hogy ez miért jó, mivel maga a szolgáltatás egyáltalán nem változik, csupán a név módosul. A PlayStation Network február nyolcadikán véget ér, helyette lesz a Sony online boltjának neve Sony Entertainment Network lesz. Vagyis nem PSN, hanem SEN lesz a rövidítés, számunkra más változás nincs.

Hogy miért zavaró nekik a PlayStation név, az számomra rejtély, a legismertebb brandről van szó, de inkább mindent egységesítenek a nagy Sony név alatt, elvégre a Vita is inkább csak Vita, mint PlayStation Vita. Érthető persze, de ez is olyan felesleges hacacáré...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)