Hirdetés

Nincs törölve a Bayonetta 3, és a széria atyjának már elege van az erre vonatkozó kérdésekből

|

Hideki Kamiya újból pozitívan nyilatkozott a projektről, és még a rajongókhoz is intézett egy határozott kérést.

Hirdetés

Elvileg már javában készül a Bayonetta 3, azonban a PlatinumGames eddig nem sok információt közölt a közkedvelt játéksorozat legújabb részéről. Emiatt valószínűleg néhányan már azt hiszik, kukázva lett a kaland, azonban úgy tűnik, szó sincs ilyesmiről.

Hirdetés

Egy friss interjúban a széria megalkotója, Hideki Kamiya megragadta az alkalmat, hogy intézzen néhány szót a türelmetlenebb rajongókhoz is, akik a Twitteren érdeklődtek arról, hogy törölve lett-e a Bayonetta 3. Kamiya ugyanis azt szeretné, ha ezek az emberek azonnal kihajítanák aggodalmaikat az ablakon, ugyanis a PlatinumGames továbbra is keményen dolgozik a folytatáson, ami egyértelműen nem lett kukázva.

Persze érthető, hogy a Kamiya már unja ezeket a kérdéseket, azonban a rajongók türelmetlensége is jogos, hiszen korábban már több pozitív kommentet is hallhattunk a Bayonetta 3 munkálatait illetően, azonban még mindig elég nagy a csend a játék körül, ami sok esetben elég baljós előjel lehet.

Szerintetek mikor jelenhet meg a Bayonetta 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)