Hirdetés

Nincs tovább, bezár a Zipper Interactive

|

A SOCOM széria fejlesztői PS2-n még ászok voltak, de ebben a konzolgenerációban nem találták meg a közönségüket.

Hirdetés

17 év és 14 játék után búcsút vehetünk a Zipper Interactive-tól, miután igaznak bizonyultak az egy héttel korábban felröppent pletykák, és a Sony valóban felszámolja a patinás stúdiót. A szórakoztatóipari óriás közleményéből nem derül ki, hogy mi lesz az ott foglalkoztatott mintegy 80 ember sorsa. Kis szerencsével más belső stúdiókhoz csoportosíthatják át őket.



"A Sony Computer Entertainment meg tudja erősíteni a mindeddig a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios keretein belül a globális játékfejlesztési műveletek részét képező belső stúdió, a Seattle-i Zipper Interactive bezárását. A felszámolás az erőforrások átcsoportosításának természetes következménye az SCE WWS-en belül. A Zipper Interactive minden feladatát elvégezte utolsó projektjével, a PS Vitára kiadott Unit 13-mal kapcsolatban. A MAG, a SOCOM 4 és a Unit 13 terméktámogatása nem szűnik meg, utóbbiban új napi kihívások (Daily Challenges) lesznek."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)