Hirdetés

Nincs tovább, végleg bezár az EA egyik multis játéka

|

Lesz azért megoldás arra, hogy lehessen még játszani vele.

Hirdetés

Az EA és a Velan Studios egy szomorú bejelentéssel indították a napot. Kiderült ugyanis, hogy a Knockout City 9. szezonja lesz a játék utolsó nagy bulija. A srácok lekapcsolják a kidobós kaland szervereit, és bár néhány hónapig még üzemel majd a móka, a napjai már meg vannak számlálva. Azért nem teljesen szomorú a hír: a Velan mindent meg fog tenni azért, hogy a Knockout City játszható maradjon majd a hivatalos szolgáltatás nélkül is.

A Knockout City weboldalára felkerült magyarázat szerint Velannak szüksége lenne arra, hogy nagyméretű változtatásokat eszközöljön a játék struktúráján és, hogy új tartalmakat szállítson le. Mivel egy indie stúdióról van szó, így mindkettőre nincs elég erőforrásuk. A tervezgetés vége az lett, hogy inkább lelövik a Knockout City szervereit, és más projektekben hasznosítják a korábbi tapasztalataikat.

Hirdetés

Annyit megígért a Velan, hogy nem tűntetik el a játékot teljesen. A klienst elérhetővé teszik majd mindenki számára, és a rajongóknak lehetőségük lesz arra, hogy saját szervereket üzemeltethessenek.

A hivatalos szolgáltatás leállítása két fázisban történik majd: február 28-án kikapcsolják az összes mikrotranzakciós opciót (a Season 9 indulásával), június 6-án pedig leállítják a szervereket. Ti szerettétek a Knockout City világát? Hiányozni fog a játék?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)