Hirdetés

Nintendo MH - ez lenne az NX hordozható komponense?

|

Még mindig elég népszerű a 3DS, egy japán beszámoló szerint viszont már készül a Nintendo következő kézikonzolja, ami kiválóan illene az NX-szel kapcsolatos elképzelésekhez is.

Hirdetés

A Nintendo olyannyira titkolózik a jövő tavasszal érkező új konzoljával kapcsolatban, hogy az E3-ra sem viszi el. Ennek ellenére talán kirajzolódni látszik, milyen újszerű koncepcióval próbálkozik majd a japán gyártó, ami a jelenlegi versenytársaktól nagyban eltér.

Hiszen a legnépszerűbb elmélet szerint az NX-szel egy olyan ökoszisztémát épít ki a Nintendo, amiben egy otthoni és egy kézikonzol működik együtt, amivel nem csak a cég hagyományos piacán jelennének meg egy új termékkel, hanem markánsan különböző alternatívát nyújtanának a PS4-gyel és az Xbox One-nal szemben is. Az NX ebből valószínűleg az otthoni konzol lesz majd, egy japán beszámolóban pedig úgy tűnik, feltűnt a hordozható összetevő is.

A Yahoo! japán pénzügyi site-jának beszámolója szerint MH kódnéven készül egy újgenerációs kézikonzol, bár erről nem tudni, hogy a 3DS utódjáról, az NX társának szánt gépről, vagy valami egészen másról van szó. A Nintendo nem is kommentálta az esetet, a korábban kiszivárgott szabadalmak és a Wall Street Journal egy korábbi beszámolója alapján viszont nehéz elképzelni, hogy másról lenne szó.

Ti beruháznátok egy kézikonzolra, ha az NX-szel együtt is használhatnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)